top of page
Beton-boringen, wat je moet weten

Beton-boringen

Beton-boringen, wat je moet weten

Beton-boringen komt bijna altijd voor bij zowel nieuwbouw als bij renovaties. Wanneer je een nieuwe leiding wil plaatsen of ventilatiesystemen wil installeren heb je hulp nodig van een professionele betonboorder. Lees hieronder bij welke installatie je beton-boringen nodig hebt, de voordelen van een professionele betonboorder en factoren die de prijs bepalen van een boor partner.

Voor welke installatie heb ik beton-boringen nodig?

Bij het bouwen of verbouwen heb je betonboringen nodig. Denk maar aan ventilatie en airco systemen. Je hebt in dit geval ronde gaten nodig voor de buizen en de openingen voor de ventilatieroosters. Of bij de installatie van je sanitaire meubelen.

Een toilet, douche, bad of wastafel heeft een afvoer/toevoer nodig voor het water. Ook bij verlichting in het geval van ingebouwde spots heb je boringen nodig. Nog een belangrijke is Elektriciteit voor de bekabeling van de ene naar de andere kamer en de ene naar de andere verdieping. Vergeet ook de verwarming niet waarbij de centrale verwarming en de riolering niet. 

Start met je aanvraag van een offerte voor beton-boringen.

Voordelen van een professionele betonboorder

Beton-boren is geen gemakkelijk werkje dat je door een doe-het-zelf-er kan laten uitvoeren. Het vergt precisie werk en ervaring om het op een correcte en vakkundige manier uit te voeren. Je moet enerzijds het juiste materiaal gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten betonboren met verschillende maten. Daarnaast is het belangrijk om geen onnodige schade aan te brengen. 

Een professionele betonboorder zorgt ervoor dat je met een gerust hart de juiste gaten en sleuven hebt met de juiste maat op de juiste plaats. 

Vraag gemakkelijk een offerte aan op onze website. Wij voorzien u binnen 24 u van een prijsbestek op maat zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw project. Bel je liever? Dan kan je ons bereiken op het nummer +32 484 15 75 67. Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

Vraag uw offerte aan

Offerte op maat

Binnen 24 uur

Volledig vrijblijvend

Boringen voor sanitair en verwarming
Bedrijven die beton-boringen doen

Wat bepaalt de prijs?

De prijzen zijn afhankelijk van de soort gaten, de grootte van de gaten en ook de diameter. Uiteraard ook de moeilijkheidsgraad van het boren. Is het een moeilijk te bereikbare plaats waar een ladderlift voor nodig is dan zal dat duurder zijn dan een werk dat zich op de vloer bevindt. 

Waarom voor ons kiezen?

Meer dan 20 jaar ervaring

Iedere vakman van TIM bouwwerken is ervaren en specialist in zijn vakgebied. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in ons vakgebied.

Modern apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste technologie om de werken vlot en kwalitatief te laten verlopen.

Snelle opstart

Snelheid is onze troef. Na het eerste contact kunnen we vaak de volgende dag al opstarten met de werken. 

Ontvang gratis een offerte

Offerte op maat

Binnen 24 u

Gratis en vrijblijvend

bottom of page