top of page
Betonzaagwerken, wandzagen, kabelzagen en vloerzagen

Betonzaagwerken

Betonzaagwerken, wat je moet weten

Betonzaagwerken zijn doorgaans zware bouwwerken die groot machineapparatuur vereisen. Om de werken succesvol af te ronden heb je enerzijds het juiste machinepark nodig en anderzijds de juiste vakmannen met de juiste ervaring.

 

Denk maar eens aan het openen van een vloer voor het plaatsen van een roltrap of lift, het maken van een deur of raamopening, het zagen in betonnen welfsels of het maken van openingen voor airco, sanitair of verlichting. Je kan je voorstellen dat je een bepaalde vakmanschap en ervaring moet bezitten om de werken succesvol af te ronden.

Start met de aanvraag van uw offerte voor betonzaagwerken.

Zaagdiepte, hygiëne en veiligheid bij beton zagen

TIM bouwwerken is in staat om elke betonzaagwerken aan te nemen dankzij ons vakkundig personeel en moderne machines. We zagen beton van elke dikte en lengte, zowel kleine betonzaagwerken als zware betonzaagwerken. Wij zorgen ervoor dat er wordt voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften bij het uitvoeren van de werken. 

Verschillende soorten betonzaagwerken

Wandzagen vereist wandzaagmachines met grote precisie. Vloerzagen vereist dan uiteraard vloerzaagmachines. Bij vloerzagen kan er heel wat overlast ontstaan. Daarom maken wij gebruik van machines die minimale overlast bezorgen door gebruik te maken van afzuiging van het koelwater. Vloerzagen wordt ingezet voor het zagen in gewapend beton, zagen in asfalt, krimpvoegen, wegenisbeton enz.  

Met kabelzagen kunnen we zagen op moeilijk bereikbare plaatsen voor een bijna onbeperkte breedte en diepte. Kabelzagen wordt vooral gebruikt voor het zagen in beton van bruggen, funderingen, rioolbuizen, gewapende muren, steunbalken enz. 

Handzagen wordt voor kleine werken ingezet en is doorgaans minder complex dan bovenstaande hoewel het vakmanschap, precisie en ervaring vereist.

Vraag uw offerte aan

Offerte op maat

Binnen 24 uur

Volledig vrijblijvend

Vloerzaagwerken - zagen van asvalt
wandzaagwerken - betonzagen

Waarom voor ons kiezen?

Meer dan 20 jaar ervaring

Iedere vakman van TIM bouwwerken is ervaren en specialist in zijn vakgebied. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in ons vakgebied.

Modern apparatuur

We maken gebruik van de nieuwste technologie om de werken vlot en kwalitatief te laten verlopen.

Snelle opstart

Snelheid is onze troef. Na het eerste contact kunnen we vaak de volgende dag al opstarten met de werken. 

Ontvang gratis een offerte

Offerte op maat

Binnen 24 u

Gratis en vrijblijvend

bottom of page